Συνέντευξη με την Ελένη Δημοπούλου - Σε prosKalei στη μαγεία, στο θαύμα, στο όνειρο ζωής που θες να ζήσεις

Συνέντευξη με την Ελένη Δημοπούλου - Σε prosKalei στη μαγεία, στο θαύμα, στο όνειρο ζωής που θες να ζήσεις

"Πάντα με κατηγορούσαν, ό,τι ζω στο δικό μου “ελενίστικο” κόσμο και ό,τι προσγειωθώ και να δω την πραγματικότητα. Από μικρή λοιπόν χωρίς να γνωρίζω πολλά, απαντούσα ότι αν είναι να ζω στον κόσμο αυτό που θεωρούν αληθινό περισσότεροι από το 90% του πληθυσμού καλύτερα να μη ζούσα!
Για μένα η πραγματικότητα που μας έχουν πλασάρει, είναι τουλάχιστον βαρετή!
Μετά από αρκετά χρόνια λοιπόν και αφού ασχολήθηκα πολύ με την προσωπική μου ανάπτυξη, με την ενεργειακή θεραπεία και με το ευ ζην, κατάφερα να πραγματοποιήσω το όραμα μου!
Δηλαδή να “φέρνω” όλο και περισσότερους ανθρώπους στο δικό μου λαμπερό, πολύχρωμο κόσμο, που είναι γεμάτος από θαύματα, συμπαντικά σημάδια θεϊκή καθοδήγηση, επίτευξη στόχων, άνευ όρων αγάπης!!! Αυτό είναι το prosKalo..."

Ένας άνθρωπος για τα ελληνικά δεδομένα, έχει δημιουργήσει έναν πραγματικά μοναδικό δικό της τρόπο να υλοποιήσει το όραμα της.
Να ενώσει ψυχή, σώμα και πνεύμα σε ένα αδιαίρετο σύνολο και να εργάζεται ταυτόχρονα και με τα τρία μαζί.

Η Ελένη Δημοπούλου, αναγνωρισμένη στο εξωτερικό, έμπειρη και πιστοποιημένη Holistic success & wellness coach, ολιστική ενεργειακή θεραπεύτρια, καθοδηγήτρια ενσυνειδητότητας( mindfulness) διαλογισμού,yoga  καθώς και μέντορας επιτυχίας σε επαγγελματικά και προσωπικές σχέσεις.

Έχει καταφέρει επίσης να διαπεράσει ένα δύσκολο προσωπικό μονοπάτι στη ζωή της, μεγαλώνοντας μόνη της σχεδόν τρία παιδιά και ξεπερνώντας ένα δύσκολο διαζύγιο με πολλά εμπόδια, τα οποία μετουσίωσε σε δημιουργική δύναμη για να προχωρήσει μπροστά και τα  μεταμόρφωσε σε σκαλοπάτια για να ανέβει και να φτάσει εδώ που είναι τώρα!

Ελένη, αφού πρώτα σε ευχαριστήσω θερμά που αποδέχτηκες την πρόσκλησή μου, πες μας τι είναι το prosKalo και τι κερδίζει κάποιος με το να συμμετέχει σε αυτό;

Το prosKalo είναι ένα πρωτοποριακό για την Ελλάδα πρόγραμμα στο οποίο αναλαμβάνω τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά και του δείχνω πως να αλλάξει ολιστικά. Δηλαδή δεσμεύομαι να τον βοηθήσω σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής του και αν έχει δυσκολία και σε πολλα επίπεδα ταυτόχρονα.
Αν για παράδειγμα κάποιος έχει χάσει το νόημα και την όρεξη για ζωή επειδή δεν έχει ανακαλύψει για ποιό σκοπό είναι προορισμένος ή επειδή δεν έχει δίπλα του τον άνθρωπο που αγαπάει είτε επειδή έχει φορτωθεί περιττά κιλά για ψυχοσωματικούς λόγους, είμαι εδώ για να του δείξω το δρόμο πώς να βγεί από το αδιέξοδο και να ζήσει την ευτυχία που του αξίζει.

Eleni 1

Εξήγησε μας λίγο πώς γίνεται αυτό;

Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδες μου στην ενεργειακή θεραπεία, θα βρω τη ρίζα του εκάστοτε προβλήματος του θεραπευόμενου, τόσο σε ιστορικό, όσο και σε γενετικό επίπεδο, έτσι ώστε να αλλάξουμε περιοριστικές και αρνητικές καταγραφές του υποσυνείδητου νου του και να επαναπρογραμματιστούν νέες θετικές και ωφέλιμες για τη ζωή του πεποιθήσεις, έτσι ώστε να φτάσει τόσο στην αυτοαγάπη και την αυτοπεποίθηση του όσο και στην υλοποίηση των στόχων του!

Ελένη είσαι και πρωτοπόρος στο κομμάτι των ενεργειακών τεχνικών προσέλκυσης , τι ακριβώς είναι αυτό;

Είναι συγκεκριμένες τεχνικές βασισμένες στους συμπαντικούς νόμους και την κβαντομηχανική φυσική. Στηρίζονται στις υψηλότερες συνειδησιακα καταστάσεις του σύμπαντος, όπως στην άνευ όρων αγάπη, την ευγνωμοσύνη και τη συγχώρεση που μας βοηθούν να προσελκύσουμε οτιδήποτε θέλουμε στη ζωή μας.
Στόχος όλων αυτών είναι κυρίως η προσωπική ανύψωση του ανθρώπου σε όλα τα επίπεδα μέσω της αυτοαγάπης, της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης.
Οι τεχνικές αυτές βοηθούν επίσης στην απελευθέρωση των χρόνιων φοβιών και του stress που είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στην υλοποίηση στόχων αλλά και στη ζωή του κάθε ατόμου γενικότερα.
Το σημαντικότερο ίσως πρόβλημα όλων είναι η έλλειψη αυτοαγάπης. Από εκεί ξεκινούν και συνεχίζονται όλες οι δυσκολίες στη διαδρομή της ζωής μας.

eleni 3

Είσαι και personal trainer και mindfulness coach. Μίλησε μας λίγο για αυτες σου τις ιδιότητες και πώς τις χρησιμοποιείς;

Επειδή είπαμε ότι αναλαμβάνω τον άνθρωπο ολιστικά, ένα δυνατό υγιές σώμα που κινεί σωστά την ενέργεια του είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής των στόχων και προσπαθειών μας.
Γιατί δε φτάνει μόνο να δυναμώσουμε ψυχικά και πνευματικά..χρειάζεται και το σώμα μας να είναι σε ανάλογη κατάσταση για να είναι σύμμαχος μας.
Στο prosKalo δίνουμε μεγάλη σημασία στο σώμα, να το βοηθήσουμε να έχει τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή σε αυτά που επιθυμούμε να πετύχουμε.
Έχουμε μάλιστα και μια εξειδικευμένη ομάδα από διατροφολόγους, στυλίστες και ειδικότητες που βοηθούν το άτομο συγκεκριμενα, όχι μόνο να απελευθερώσει βάρος και να το διατηρήσει αλλά να υποστηρίξουμε την ολοκληρωτική αλλαγή στην εμφάνιση του, ώστε να ανέβει η διάθεση του, η δόνηση του και συνολικά η συναισθηματική του κατάσταση.

Πώς έχεις καταφέρει τόσο δυναμικά να συνδυάζεις τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα και να τα δουλεύεις όλα ταυτόχρονα;

Για μένα ο άνθρωπος είναι μια αδιαίρετη ένωση σώματος, ψυχής και πνεύματος , όπως και για τον Αριστοτέλη. Για να τον ωφελήσω λοιπόν ουσιαστικά επιβάλλεται να ασχοληθώ και με τα τρία αυτά επίπεδα σφαιρικά, ώστε να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.
Αυτή που θα μπορέσει να συνειδητοποιήσει πρωτίστως τις τεράστιες δυνάμεις που κρύβει μέσα του και δεν τις έχει ακόμη ανακαλύψει.
Επίσης να συνειδητοποιησει τη δύναμη του τώρα!
Οτι δηλαδή μπορεί να τα αλλάξει όλα τώρα όσο και άσχημα αν φαίνονται τα πράγματα στη ζωή του.
Ερ.Ένας δυνατός λοιπόν συνδυασμός στο πρόσωπο μιας ξεχωριστής, ιδιαίτερης γυναίκας που κυριολεκτικά υπερπηδάει ότι της αντιστέκεται και ανοίγει διάπλατα το δρόμο για την πραγματοποίηση των σκοπών της ζωής που μας γεμίζουν χαρά, δύναμη αισιοδοξία, δημιουργικότητα!
Απ.΄Ολοι πραγματικά μπορούμε και πάνω από όλα, αξίζει να έχουμε αυτά που λαχταράει η ψυχή μας, αυτά που μας κάνουν να βγάζουμε φτερά και να δίνουν αληθινό νόημα και αξία στον πολύτιμο εαυτό μας και την ανεκτίμητη ζωή μας.

eleni 9

Κλείνοντας τι θα ήθελες να συμβουλέψεις τους αναγνώστες μας;

Σε prosKalo στον δικό μου μαγικό, ονειρεμένο κόσμο θαυμάτων! Εδώ που η ζωή είναι γλυκιά, είναι γεμάτη όμορφα θαύματα, γεμάτη θετική ενέργεια και ενθουσιασμό!
Ναι γίνεται!... Ναι υπάρχει!...Ναι, μπορείς να ζήσεις και εσύ τη ζωή αυτή!...

Ελένη σε ευχαριστώ πολύ για αυτή την πολύ όμορφη συνέντευξη

eleni 8

Πατήστε ΕΔΩ για να εγγραφείτε στο κανάλι της Ελένης Δημοπούλου στο YouTube

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.