Μεγάλη κόντρα Α. Γεωργιάδη και Ν. Σβερκού στον ΣΚΑΙ

Μεγάλη κόντρα Α. Γεωργιάδη και Ν. Σβερκού στον ΣΚΑΙ

Το πρωί της Τρίτης 8 Φεβρουαρίου, ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και τον διευθυντή της avgis.gr, Νίκο Σβέρκο, στον αέρα του ΣΚΑΪ, με αφορμή τη συζήτηση για την Ελληνική Αγωγή και τον Παύλο Πολάκη.

Αρχικά, ο κ. Άδωνις αναφέρθηκε στον κ. Πολάκη λέγοντας: "Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρχε περίπτωση ποτέ στην ΚΟ της ΝΔ να πάει βουλευτής μας στο εντευκτήριο της Βουλής να βρει έναν πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και να του πει να φορέσει τσίγκινο σωβρακάκι και να μείνει στην ΚΟ; Θα είχε φύγει το ίδιο δευτερόλεπτο. Γιατί η χυδαιότητα, οι ύβρεις, η αμετροέπεια και η ομοφοβία δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με τη ΝΔ. Το ότι ο Τσίπρας δέχεται τα τσίγκινα σωβρακάκια αυτό κρίνει τον Τσίπρα και τον Σβέρκο και όλους αυτούς"

Ενώ στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθύνθηκε στον κ. Σβέρκο λέγοντας: "Μας το παίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα του gay pride και των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και για το τσίγκινο σωβρακάκι δεν είπε τίποτα κανένας που είναι το πιο ομοφοβικό σχόλιο που έχει ακουστεί ποτέ στη Βουλή. Για τέτοιους ανθρώπους μιλάμε, τέτοιους υποκριτές"

Έπειτα, ο κ. Σβέρκος ρώτησε τον υπουργό εάν έχει κάτι να πει για την υπουργό παιδείας, Νίκη Κεραμέως, και ο κ. Άδωνις απάντησε εκνευρισμένος πως: "Όταν με ρωτήσετε θεσμικά και ήρεμα και όπως πρέπει σε έναν υπουργό, θα σας απαντήσω κύριε. Με τα τσίγκινα σωβρακάκια που σας αρέσουν και δεν είχατε μια κουβέντα να πείτε γι’ αυτό. Ντροπή σας, που το παίζετε και ανθρωπιστές"

Στη συνέχεια, ο κ. Σβερκός αναφέρθηκε στην Ελληνική Αγωγή που θα ενταχθεί στα σχολεία και ρώτησε τον κ. Γεωργιάδη γιατί δεν εμπιστεύεται τους καθηγητές να διδάξουν αρχαία και ιστορία στους μαθητές, ενώ στο τέλος είπε "Δεν ντρέπεστε εσείς, ένας υπουργός Ανάπτυξης να κάνετε πρακτικές κέντρου αδυνατίσματος;"

Ο υπουργός απάντησε πως δεν κατάλαβε την ερώτηση με τον Νίκο Σβέρκο να λέει στη συνέχεια: "Διαφημιστής είστε, τηλεπλασιέ πολλά χρόνια, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνετε"

Η στιγμή της έντασης ξεκινάει στο 11:35, με τον κ. Γεωργιάδη να αναφέρεται στον κ. Πολάκη

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.