Κύθηρα: Απανθρακωμένη βρέθηκε 60χρονη γυναίκα - Η αστυνομία διερευνά τα αίτια

Κύθηρα: Απανθρακωμένη βρέθηκε 60χρονη γυναίκα - Η αστυνομία διερευνά τα αίτια

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, 13 Ιουνίου 2024, βρέθηκε το πτώμα μίας 60χρονης γυναίκας στα Κύθηρα. Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε απανθρακωμένη στη χώρα του νησιού, κοντά σε χώρο στάθμευσης, στον δρόμο προς Κακόπρινο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 60χρονη, γνωστή στην περιοχή για το κατάστημα τουριστικών ειδών που διατηρούσε, αναγνωρίστηκε από τον σύζυγό της. Η αστυνομία, αν και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, κάνει λόγο για πιθανή αυτοκτονία, λαμβάνοντας υπόψη μαρτυρίες που θέλουν την γυναίκα να είχε ψυχολογικές πιέσεις το τελευταίο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, μαρτυρίες από την κόρη και τον άνδρα του θύματος αναφέρουν συχνές διαφωνίες και κληρονομικές διαφορές με συγγενικό της πρόσωπο που διαμένει στην Αθήνα, οι οποίες φέρονται να επηρέαζαν ψυχολογικά την 60χρονη.

Ωστόσο, η αστυνομία δεν αφήνει κανένα ενδεχόμενο στο τραπέζι, καθώς δίπλα από το απανθρακωμένο σώμα βρέθηκε αναπτήρας και εύφλεκτο υλικό. Η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί  αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.