Τσακαλώτος | "Η κυβέρνηση φέρνει ρυθμίσεις που δεν αλλάζουν ούτε τη φιλοσοφία ούτε τη δομή του εξωδικαστικού μηχανισμού"

Τσακαλώτος | "Η κυβέρνηση φέρνει ρυθμίσεις που δεν αλλάζουν ούτε τη φιλοσοφία ούτε τη δομή του εξωδικαστικού μηχανισμού"

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά τη συζήτηση της τροπολογίας που αφορά βελτιώσεις στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρυθμίσεων οφειλών, λέγοντας ότι: "Η κυβέρνηση φέρνει ρυθμίσεις που δεν αλλάζουν ούτε τη φιλοσοφία ούτε τη δομή του εξωδικαστικού μηχανισμού. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι, πρέπει να λυθεί αυτό το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα. Ο κίνδυνος να μπουν κάποιοι που δεν πρέπει είναι μικρότερος από το να μην μπουν αυτοί που πρέπει να μπουν".

Επιπλέον, ο κ. Τσακαλώτος αναφέρθηκε στο Market Pass: "Τα ποσά του είναι μηδαμινά μπροστά στο τεράστιο και ανεξέλεγκτο κύμα ακρίβειας που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τα ευάλωτα νοικοκυριά". Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να δημιουργήσει ένα τοξικό και αποσταθεροποιητικό κλίμα πριν τις εκλογές,

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.