Χαλάνδρι | Σε 21 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε η Κλοντιάνα Τσέλο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του οφθαλμίατρου

Χαλάνδρι | Σε 21 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε η Κλοντιάνα Τσέλο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του οφθαλμίατρου

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 21 ετών στην Κλοντιάνα Τσέλο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του γνωστού οφθαλμίατρου και πρώην συντρόφου της στο Χαλάνδρι, καθώς και για την απόπειρα αρπαγής του ανήλικου παιδιού τους. Από την πλευράς της, η κατηγορούμενη δήλωσε πως:

"Αρνούμαι τις κατηγορίες σε βάρος μου. Είμαι αθώα και βρέθηκα σε κατάσταση άμυνας. Από το 2018 ως πρόσφατα προσπαθούσαν να με βάλουν στο ψυχιατρείο. Κάθε έξι μήνες ήθελε να έχει χαρτί ότι δεν είμαι καλά για να παίρνει τα μερίσματα μου. Δεχόμουν απειλές. "Σταμάτα τις ενέργειες που κανείς. Θα σε βάλουμε ψυχιατρείο, θα σε ξεκάνουμε με ένεση", μου έγραφαν. Ο οφθαλμίατρος ήταν αυτός που με σημάδεψε πρώτος με το όπλο του. Του λέω τι βλακείες κανείς! Αρπάζω το όπλο, έμοιαζε με παιδικό. Εκείνος ορμάει πάνω μου. "Φέρτο ηλίθια! Θα σε σκοτώσω! Πες στο παιδί να έρθει πίσω, θα σας σκοτώσω και τις δυο!" Ήμουν σε καθεστώς τρόμου. Πάνω στο διαπληκτισμό δεν ξέρω που πήγαιναν οι σφαίρες".

Τέλος, ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την καταδίκη της κατηγορούμενης και τόνισε ότι είχε στόχο τη δολοφονία του ιατρού: "Η κατηγορούμενη σκόπευσε και έπληξε σε ζωτικά σημεία το θύμα. Η εμπλοκή στο όπλο έσωσε το θύμα από το μακάβριο τέλος. Η κατηγορούμενη προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της συνέχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με το όπλο και στη συνέχεια με μια πέτρα. Όλοι οι ισχυρισμοί της δε στέκουν στην κοινή λογική. Μια φράση κράτησα από την κατάθεση του θύματος. Δώστε μου λίγα χρόνια ζωής".

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.