Τραγωδία στην Ευρυτανία | Αδερφική ένταση κατέληξε σε φόνο

Τραγωδία στην Ευρυτανία | Αδερφική ένταση κατέληξε σε φόνο

Το φονικό στην Ευρυτανία κλόνισε την ηρεμία της περιοχής, καθώς ο 54χρονος αδερφός του θύματος έχει συλληφθεί και αναμένεται να απαντήσει για τον ρόλο του στο αποτρόπαιο γεγονός. Οι κάτοικοι της Γρανίτσας, που βρίσκεται στην καρδιά της Ευρυτανίας, βρίσκονται σε σοκ μετά την τραγική αυτή εξέλιξη.

Η μοίρα του 50χρονου άνδρα άλλαξε ανεπανόρθωτα με τη βίαιη απώλεια της ζωής του. Όπως προκύπτει από αξιόπιστες πηγές του tempo24, η μοιραία μέρα ξεκίνησε εντελώς ανυποψίαστα. Τα δύο αδέρφια, πήγαν το πρωί στο καφενείο, πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους για να γευματίσουν.

Όμως, ο εκαυγάς που ακολούθησε ανάμεσά τους στάθηκε μοιραίος. Ο 54χρονος, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, φαίνεται να εξαπέλυσε επίθεση με καραμπίνα κατά του νεότερου αδερφού του, προκαλώντας την αδιανόητη τραγωδία.

Η τραγική αυτή εξέλιξη διαδραματίστηκε στο σπίτι της μητέρας τους, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Γρανίτσας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών, ο 54χρονος κατηγορείται ότι από το παράθυρο του σπιτιού πυροβόλησε επανειλημμένα τον αδερφό του, με την μία από τις σφαίρες να τον βρίσκει σοβαρά τραυματισμένο και στη συνέχεια να καταλήγει.

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, με τον 54χρονο να παραμένει υπό κράτηση. Οι αρχές παρέπεμψαν τον κατηγορούμενο στον Εισαγγελέα, ο οποίος εξέδωσε προθεσμία τριών ημερών για να παραστεί ενώπιον του ανακριτή την ερχόμενη Παρασκευή, στις 18 Αυγούστου. Οι εξελίξεις αναμένονται με ανυπομονησία από την τοπική κοινότητα, ενώ ο κατηγορούμενος αναμένεται να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.