Τελικά από τι πέθανε ο15χρονος που βρέθηκε νεκρός στην Aρκαδία;

Τελικά από τι πέθανε ο15χρονος που βρέθηκε νεκρός στην Aρκαδία;

Η αλήθεια είναι, πως ζούμε σε εποχές πολύ δύσκολες. Οι πληροφορίες που αντλούμε όλοι μας καθημερινά σχετικά με την πανδημία, το εμβόλιο, τις παρενέργιες κλπ., είναι πολλές. Ο κόσμος είναι διχασμένος και γενικότερα υπάρχει έντονος προβληματισμός. Μέσα σε όλα αυτά καταυθάνουν συνεχώς νέες ειδήσεις με θανάτους εμβολιασμένων, ανεμβολίαστων και κάπου εκεί όλοι μας, ξεκινάμε να σκεφτόμαστε.... και αν συμβει σε εμένα; Πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει ο θάνατος του 15χρονου από το χωριό Μαντέκα της Αρκαδίας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από συγγενικό του πρόσωπο, στο σπίτι του. Η οικογένεια λέει πως το παιδί είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer δύο ημέρες νωρίτερα, ενώ δεν αντιμετώπιζε κανένα θέμα υγείας. Μετά το τραγικό συμβάν, ο αδερφός και η ξαδέρφη του θύματος, ανάρτησαν στα Social Media τα εξής:
Αδερφός θύματος: Είμαι ο αδερφός του. Ναι έκανε το εμβόλιο της Pfizer την Παρασκευή. Ο αδερφός μου δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ήταν πολύ δυνατό παιδί.
Ξαδέρφη θύματος: Εχτές τα ξημερώματα έφυγε ο ξάδερφός μου, ένα υπέροχο παιδί, γλυκύτατο, καλοσυνάτο. Πάντα όλοι μας, ότι και να του λέγαμε δεν μας χάλαγε χατίρι. Δεν έζησα πολύ καιρό, παρά μόνο 2 χρόνια. Δεν ξέρουμε από τι έφυγε, αλλά έκανε την Παρασκευή την πρώτη δόση του εμβολίου, για να πάει σχολείο και να είναι καλλυμένος έστω και λίγο από τον κορονοιό. Ο ξαδερφούλης μου έφυγε από το εμβόλιο, γιατί ήταν υγειέστατος, δεν είχε κάτι. Καλό παράδεισο ξαδερφούλη μου και το χώμα που θα σε σκεπάσει να είναι ελαφρύ. Πάντα θα βρίσκεσαι στις καρδιές μας.

 

 
 

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.